Community - AOU MOD Beta v0.9.5.2 is out!

Newsentries to be discussed

Moderators: AOU Team, Site Managers, Forum Moderators

Post Reply
User avatar
Windguaerd
AOU Community Legend
Posts: 2733
Joined: Mon Sep 26, 2005 4:23 am
Location: Florida
Contact:

Community - AOU MOD Beta v0.9.5.2 is out!

Post by Windguaerd » Wed Apr 15, 2009 8:07 pm

Version 0.9.5.2 of the AOU MOD Beta is now available at our downloads section.

Change Log:

- Added version number to launcher

- Changed launcher text to "AO Universe MOD"

- Altered loader to have www.ao-universe.com on it (slight redesign involved there)

- Fixed more errors found in the lag config buttons (old code variables that don't show with older created characters, but throw up errors in the chat window on characters created in the last year or so)
Twitch Channel - Youtube Channel - Twitter - Facebook - Pinterest
AO Universe - Site Founder (Retired) | AOSpeak - Founder (Retired) | AO RecipeBook - Founder (Retired)

Keep in mind: My posts/views are not representative of AO-Universe in any way, shape or form. They are my own personal views and thoughts.

Gnomaana
Posts: 2
Joined: Wed Apr 15, 2009 6:43 pm

Post by Gnomaana » Wed Apr 15, 2009 9:57 pm

Downloaded the AOU GUI Mod and installed it but I can't get it to let me switch GUIs. The Installation file says:

To get the GUI to load, click on the "Settings" button in the
launcher and select the GUI tab, then select change.


The problem is when I click "Change" nothing happens. Any idea what could be wrong with my client at that point?

Thanks

Gnomaana

Typo
Posts: 10
Joined: Wed Mar 25, 2009 8:37 pm
Location: The Dirty Ham
Contact:

Post by Typo » Thu Apr 16, 2009 1:09 am

Try clicking "set default" and then do "change", that seamed to work for me.

Gnomaana
Posts: 2
Joined: Wed Apr 15, 2009 6:43 pm

Post by Gnomaana » Thu Apr 16, 2009 1:24 am

THANKS!! That fixed the issue. :)

Gnomaana

Post Reply